Vrouwen besteden veel tijd aan hun uiterlijk

Vrouwen kleden zich graag sexy zodat ze met hun charmes kunnen spelen. Veel vrouwen willen modieus en sexy zijn en de nieuwste stijlen zelf ontdekken. Maar er zijn natuurlijk veel verschillende type vrouwen. Je hebt het natuurminnende type, het sportieve type of het minimalistische type, zij die trends najagen en zij die al jaren trouw zijn aan hun stijl. Sommigen gaan winkelen in tweedehandswinkels, anderen kopen hun kleding op internet.

Haarmode

Maar de meeste vrouwen vinden hun haar toch wel erg belangrijk. Er wordt jaarlijks een vermogen uitgegeven aan kappers en stylisten. Sommige willen lang haar, anderen willen juist een vlot kort kapsel. Wat tegenwoordig ook erg in is zijn hairextensions, waarbij echt haar aan het haar wordt vastgemaakt zodat vrouwen een vollere haardos krijgen of gewoon langer haar. Via Hairweave kun je bijvoorbeeld de meest uiteenlopende weaves en hairextensions laten plaatsen, neem eens een kijkje op hun site.

Modegevoelig of juist natural

Sommige vrouwen behoren tot de no-fashion types die mode alleen als lichaamskleding zien en er verder geen voordeel van in zien. Modejunkies daarentegen moeten gewoon elke trend volgen, of ze nu geschikt zijn voor hun type of zelfs het juiste figuur hebben. Dan vind je er ook vrouwen die gewoon bepaalde merken kopen, die ze vervolgens met elkaar combineren. Dat is de merkfreak. En als je nooit, nooit afstand kunt doen van je spijkerbroek, zelfs niet bij de opera of op opa’s 70e verjaardag, behoor je waarschijnlijk tot het spijkerbroektype.

Sexy kleding

Maar veel vrouwen willen er gewoon sexy uitzien en dragen dan ook graag sexy mode. De sexy jurken moeten een diepe halslijn hebben of het decolleté onderstrepen. Smalle en inbouwkasten hangen het liefst in hun kasten. Sexy kleding en nog veel meer is genoeg online te vinden bij de diverse modezaken. Er zijn talloze webshops die zijn gespecialiseerd in sexy kleding voor vrouwen. Sexy kleding voor het vrouwenlichaam op een manier dat er nog genoeg te raden over blijft, dat komt vaak aantrekkelijk over. Welke vrouw voelt zich niet wenselijk en bevestigd wanneer ze complimenten krijgen van het mannelijke geslacht? En dat doen ze zeker met de sexy jurkjes en andere ondeugende kleding. Aangezien elke vrouw haar persoonlijke stijl heeft, is het normaal om daar trouw aan te blijven maar wel van tijd tot tijd iets anders te proberen.

Tip: wellness vakantie in de Randstad

Schoonheid vergt balans en rust. Een wellness resort dicht bij huis? Dat kan. Leiden heeft een wellness pareltje, dicht bij het Vijf Meiplein, Sauna Thermen 5 mei. Ga voor een massage, een sauna, jacuzzi en nog veel meer. Avond sauna? Ook dat is daar mogelijk. Bekijk het aanbod wellness arrangementen.

(42)

Redactie

Alles over wetenschap.