Een fotoboek maken over de reis van je leven

Wanneer je op wereldreis gaat, wil je hier natuurlijk volop van genieten op het moment zelf. Echter wil je uiteraard ook dat deze herinneringen voor altijd bij jou blijven. Het is daarom een heel goed idee om een fotoboek te maken van jouw wereldreis. Hoe maak je zo’n fotoboek en wat kan je hier mee doen? In dit artikel vind je meerdere tips over hoe je dit aan kan pakken.

Google Foto’s

Google foto’s is een applicatie van Google waar je jouw foto’s kan opslaan. Het handige hieraan is dat je onbeperkt foto’s kan opslaan. Je krijgt van Google dus onbeperkte middelen om jouw foto’s op te slaan. Met Google Foto’s is het ook erg gemakkelijk om een fotoalbum te maken. Google slaat namelijk als jouw foto’s op datum op. Zo kan je makkelijk één periode pakken en daar een album van maken.

Ook kan je albums die je hebt gemaakt door middel van een simpel linkje delen met vrienden en familie. Ook kan je mede reizigers laten bijdragen aan het album. Zo heb je heel snel een compleet overzicht van alle foto’s die gemaakt zijn van de reis.

Fysiek fotoalbum

Heb je liever geen digitaal fotoalbum maar wil je een fysiek fotoalbum maken? Dit kan uiteraard ook. Dit neemt niet weg dat via Google Foto’s je foto’s bij elkaar krijgen alsnog hele erg handig is. Maak dus bijvoorbeeld een album via Google Foto’s en download deze naar je computer. Zo kan je deze weer bij een speciale website voor het maken van fotoalbums overzetten. Dan hoef ja alleen nog maar de indeling van de foto’s te verzorgen en klaar is je fotoalbum!

De beste manier om een fotoalbum te maken

De beste manier om een fotoalbum te maken verschilt per persoon. Een persoonlijk fotoalbum is dan ook het leukste. Niet alleen jij zal dit over vele jaren zeker waarderen, ook familie en vrienden zullen bij het zien van dit fotoalbum, nu of later, meer waardering hebben voor het album. Zet dus zinnen bij de foto’s die typisch jij zijn! Geef jouw persoonlijke twist aan het fotoboek. Zo zal het een uniek product worden waar jij en je familie en vrienden nog lang van kunnen genieten.

Conclusie

Het is erg handig om via Google Foto’s je foto’s bij te houden. Je kan samen met anderen werken aan een mooi fotoalbum. Echter heeft het hebben van een fysiek product toch iets bijzonders. Daarom is het nog altijd leuk om een echt fotoalbum te maken. Zorg er altijd voor dat je een persoonlijk fotoalbum maakt waar je later met trots op terug kan kijken.

(199)

Redactie

Alles over wetenschap.