Studenten inhuren

Handige diensten

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat u na het verhuizen van al uw goederen erachter komt dat er in uw nieuwe woning toch nog enkele gebreken zijn? Wij kunnen naast het verhuizen van uw goederen er ook voor zorgen dat u na de verhuizing ook echt direct kunt leven in uw nieuwe woning. Deze studenten diensten kunnen zo eenvoudig zijn als het ophangen van lampen tot het ontstoppen van leidingen en andere gebreken.

Misschien hebt u twee linkerhanden of simpelweg de tijd niet om dit zelf te doen waardoor onze studenten u kunnen helpen met de finishing touches van uw nieuwe woning. Onze studenten zijn professionele klusmannen (of vrouwen) die niet zomaar even wat gaten in uw muren boort om een schilderij op te hangen maar met zorg (en in overleg met u)  het schilderij voor u ophangt. Onze studenten zullen ervoor zorgen dat alle klussen netjes gebeuren en dat er gebruik gemaakt wordt van kwalitatieve klus materialen zodat u niet na een half jaar ons moet bellen omdat onze studenten de klussen niet goed gedaan hebben.

Studenten kunnen ook heel veel

Dit geldt vanzelfsprekend ook voor een zakelijke verhuizing, mochten er nog vergaderruimtes ingericht moeten worden met whiteboards, elektronica zoals een beamer of het in elkaar schroeven van stoelen en tafels; wij kunnen dit alles op ons nemen om u zo tijd en energie te besparen.

Ook kunt u bij zakelijke studenten diensten denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe naambordjes door het gehele kantoor, het plaatsen van de juiste vluchtroute verlichting en het ophangen van vluchtroute mappen. Al met al kunt u bij onze studenten dus terecht voor zo ongeveer alle klusjes die u kunt bedenken. Ook kan de studenten bijvoorbeeld een volledig kantoor indelen door middel van het plaatsen van systeemwanden of kunnen de studenten kleine reparaties uitvoeren aan meubelen en elektronica.

Met andere woorden studenten kunnen voor veel klussen of ander werk worden ingezet. Studenten komen en kunnen in elke (grote) stad wel aan de slag. Ze zijn meestal goedkoper maar dat neemt niet weg dat ze minder werk doen. In feite soms leveren ze nog beter werk af dan een professional bedrijf wat ook nog eens duurder is.

Het heeft dus alleen maar eigenlijk voordelen om een student in te huren voor een specifieke klus. Dit kan natuurlijk van alles zijn maar deze studenten zullen in ieder geval zo goed mogelijk hun best doen.

(39)

Redactie

Alles over wetenschap.