Explore [X] Magazine

Het leven is een ontdekkingsreis

Vrije tijd

Zo geef je een persoonlijke touch aan je bruiloft

Personalisatie is tegenwoordig helemaal in. Toch komt het vaak voor dat je tijdens het plannen van de bruiloft zoveel beslissingen hebt moeten nemen, dat je uit het oog verloren bent waar het eigenlijk echt om draait die dag: het vieren van jullie liefde. Hoe kun je dit nu op jullie eigen doen? Hoe geef je die persoonlijke touch aan jullie bruiloft?

Unieke uitnodigingen

Een goed begin om je creativiteit tot zijn recht te laten komen, is met kiezen van de uitnodigingen. Tegenwoordig hoeft het allemaal niet zo formeel meer. Als jullie bijvoorbeeld bekend staan om je gevoel voor humor, waarom zou je dat dan niet laten zien in het design van de uitnodiging? Degenen die de uitnodiging ontvangen zullen direct een glimlach krijgen wanneer ze de uitnodiging binnenkrijgen, omdat ze in de uitnodiging herkennen hoe jullie in het leven staan.

Een uniek eerste danslied

Het is voor koppels erg standaard om voor hun eerste dans een romantisch liedje te kiezen wat een dergelijke betekenis heeft voor jullie. Echter kan de bruiloft DJ misschien wel een gepersonaliseerde versie in elkaar flansen, of een mix maken van voor jullie speciale nummers. Heb je nog geen bruiloft DJ gekozen? Neem eens een kijkje op deze website!

Betekenisvolle gunsten

Een andere manier om een persoonlijke touch te geven aan je bruiloft, is om te beslissen welk deel van je leven je het meest met je gasten wilt delen en vervolgens een betekenisvolle gunst binnen dat thema te kiezen. Je gasten kunnen dit dan mee naar huis nemen en hierdoor vergeten ze jullie bruiloft ├ęcht nooit meer!

Gepersonaliseerd bruidsboeket

Je kunt in het bruidsboeket een speciaal tintje toevoegen dat meer voor jou en/of jullie bruidsmeisjes is. Je zou bijvoorbeeld elk van je bruidsmeisjes kunnen verrassen met een naamplaatje waar hun initialen zijn toegevoegd aan hun boeket, of zelfs een medaillon met een foto erin van personen die jullie erbij willen hebben op jullie grote dag. Op deze manier is uw boeket uniek, speciaal en oprecht.

Een alternatief gastenboek

Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om een alternatief gastenboek te gebruiken; iets anders dan een boek waarin de gasten allemaal hun goede wensen kunnen schrijven. Bijvoorbeeld als jullie graag samen schaken, laat de gasten een schaakbord vol schrijven! Als jullie allebei dol zijn op reizen, kun je iedereen op een wereldbol of op een grote kaart laten schrijven. Je kunt hier echt mee spelen en erg creatief mee zijn!

(36)

Redactie

Alles over wetenschap.