Explore [X] Magazine

Het leven is een ontdekkingsreis

Geen categorieHoreca

Leer de werknemer kennen

Voor een werkgever is het noodzakelijk om de werknemer goed te leren kennen. Wat zijn de sterke en zwakke punten? Het kan als investering gelden voor een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer. Er wordt inzicht gekregen in de kennis en vaardigheden van de werknemer. Zit diegene wel op de juiste positie binnen het bedrijf? Is hij of zij wel geschikt om binnen het bedrijf te werken? Aan de hand van de modellen van Easy360 wordt kennis opgedaan van medewerkers. Kennis die noodzakelijk is om als bedrijf zo efficiënt en effectief mogelijk te functioneren.

De hrm instrumenten van Easy360 zijn ontwikkeld op basis van kennis uit de wiskunde, psychologie en bedrijfskunde. Zo wordt er gekeken naar de structuren die binnen organisaties worden gebruikt en waar de instrumenten op kunnen worden afgestemd. Daarnaast zijn de methode dermate ontwikkeld dat er valide uitspraken kunnen worden gedaan. Met andere woorden, de resultaten uit de testen kunnen daadwerkelijk worden gebruikt door organisaties. Overigens kunnen de vragenlijsten en rapporten in meerdere talen worden aangevraagd.

Klanten kunnen gebruik maken van drie feedback modellen, namelijk het standaard i360 model, het pay-per-use model en het company licence model. Standaard i360 bestaat uit standaard 360 graden feedback vragenlijsten, een basisrapport en een detailrapport. De vragenlijsten zijn overigens onderverdeeld naar thema. Zo kan er gekozen worden voor vragenlijsten binnen het onderwijs, voor de afdeling sales, voor het managementteam of om de persoonlijke effectiviteit te meten.

Pay-per-use is een uitgebreider model dat gebruikt kan worden. Zo kunnen competentiemodellen naar keuze worden gehanteerd en kunnen een onbeperkt aantal respondenten en profielen worden aangemaakt. Bovendien kunnen de vragenlijsten en rapporten worden gepersonaliseerd overeenkomstig met de huisstijl van de klant..

Bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam

Ook kan er gebruikt worden gemaakt van teambuilding. Dit kan door naar een bijzondere vergaderlocatie te gaan en hier te brainstormen bijvoorbeeld. Dit kan erg nuttig zijn voor het genereren van bijzondere ideeën. Op een bijzondere locatie vergaderen heeft als voordelen dat het de werknemers uit hun comfort zone brengt en de dagelijkse sleur doorbreekt. Dit is dus ook een perfecte manier om je werknemers beter te leren kennen. Met de baas en de werknemers samen op een bijzondere vergaderlocatie vergaderen kan alleen maar goede dingen brengen voor het team en dus ook voor het bedrijf zelf.

Met deze informatie weet jij precies wat jij moet doen om jouw werknemers te leren kennen! Ga dus gauw aan de slag en verbeter jouw bedrijf door je werknemers beter te leren kennen.

(9)

Redactie

Alles over wetenschap.