Kiezen voor een haartransplantatie – wat moet u overwegen?

Een haartransplantatie is een flinke investering en een grote keuze. Daarom is het belangrijk om u goed in te lezen en u te laten informeren over wat het precies inhoudt. Een haartransplantatie biedt een mensen met haarverlies de optie om toch nog een leven vol haar mee te maken. Visus Haarkliniek is expert op gebied van haartransplantaties en helpt u graag verder. Maar waar moet u precies rekening mee houden wanneer u een haartransplantatie overweegt?

Wanneer bent u geschikt voor een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is niet zomaar een keuze, dus laat u inlichten over waar u rekening mee moet houden. Er zijn een aantal factoren die invloed kunnen hebben over uw geschiktheid voor een transplantatie. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan leeftijd, het soort kaalheid dat u wilt bestrijden, maar ook of u kampt met mogelijke medische aandoeningen die de procedure gevaarlijk voor u kunnen maken. Daarom is het belangrijk om direct een specialist in te schakelen wanneer u overweegt om verder te gaan met een transplantatie.
Weet u toch niet zeker of u geschikt bent? Op de website van Visus Haarkliniek kan u een paar simpele vragen beantwoorden om er achter te komen of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Ook kunt u er voor kiezen om een afspraak te maken met een van de specialistes voor een consultatieafspraak.

Verschillende soorten haartransplantatie behandelingen

Wanneer u denkt aan een haartransplantatie, denkt u misschien alleen aan uw hoofdhaar, maar er is veel meer mogelijk! U kunt ook kiezen voor een gezichtshaartransplantatie, bijvoorbeeld uw baard of snor. Of misschien een wenkbrauwtransplantatie, voor volle wenkbrauwen.
Welke transplantatie u ook kiest, de methode zal verschillen. Elk deel van uw huid heeft andere wensen en andere aandacht nodig. Daarom is het altijd verstandig om uw huid te laten evalueren door een expert, zodat zij precies kunnen vertellen welke methode voor u het meest geschikt is. Ook Visus Haarkliniek kan u hier bij helpen. Het team van experts weet precies welke methodes het meest geschikt zijn voor uw haartransplantatie.

Haartransplantatie bij Visus Haarkliniek

Bij Visus Haarkliniek weet u zeker dat u in de goede handen bent. Natuurlijk is het lastig om een keuze te maken, maar Visus helpt u op weg met al uw vragen en onduidelijkheden! De kliniek staat voor hoge kwaliteit en aandacht aan de klant. Het team bestaat uit experts met jarenlange ervaring in het vak, zodat u zeker weet dat alles goed zit. En om het nog beter te makken, garandeert Visus u de laagste prijsgarantie bij uw haartransplantatie!
Visus Haarkliniek maakt gebruik van de ARTAS FUE haartransplantatierobot. Dit is een gedigitaliseerd proces die helpt bij het scannen en digitaliseren van de hoofdhuid, zodat het complex en het haar geïdentificeerd kan worden. Dit helpt de chirurgen om de methodes te selecteren die perfect bij jouw huid passen. Visus is wederom ook de enige kliniek die de DHI methode aanbiedt in Nederland. Deze techniek zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat, met haren die uw hele leven zullen blijven groeien!

(39)

Redactie

Alles over wetenschap.